06-28928206

Over ons

Wil jij goed Spaans leren? Dat kan!

Iedereen kan bij Comunicando terecht op zijn of haar eigen niveau Spaans. Er zijn beginnerscursussen in gemiddeld tempo, snelcursussen voor doorzetters of conversatiegroepen voor vergevorderden. Echt maatwerk kunnen we aanbieden in de privé-lessen, waarbij gelet wordt op de leerstof en het tempo die het best op je wensen aansluiten.

Kwaliteit en duidelijke voorlichting

Bij Comunicando wordt tijd genomen om je duidelijk voor te lichten en je te adviseren bij je keuze voor een cursus. Door het werken in kleine groepen ben je ook bij het volgen van de cursus verzekerd van voldoende aandacht en begeleiding. Bel gerust voor een persoonlijk advies als je niet zeker weet op welk niveau je kunt beginnen of welke cursus geschikt voor je is.

Comunicando wordt ook vermeld op www.cafecultura.nl

Over docent & eigenaresse Monique Kruysen

Ik heb grote delen van mijn jeugd doorgebracht in Spanje en er later zelfs nog 5 jaar gewoond en gewerkt. Ik sprak dus al Spaans voordat ik de lerarenopleiding Spaans volgde. ‘Vanbuiten Nederlands en van binnen Spaans’ voel ik mij.

Ik geef al heel wat jaar met hart en ziel les. Je leert bij Comunicando niet alleen de Spaanse taal, maar ook over de cultuur & natuur! Hopelijk tot ziens!